Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Δυναμική σελίδα με άρθρα, εικόνες, συζητήσεις, ανταποκρίσεις, στατιστικές, αναλύσεις για τον Covid-19.

Μέτρα ιδιωτικοποίησης της ευθύνης για τις καθημερινές εκατόμβες νεκρών που είναι μπροστά μας

Μέτρα ιδιωτικοποίησης της ευθύνης για τις καθημερινές εκατόμβες νεκρών που είναι μπροστά μας Θανάσης Καμπαγιάννης ΟιΣυνεχίστε να διαβάζετε «Μέτρα ιδιωτικοποίησης της ευθύνης για τις καθημερινές εκατόμβες νεκρών που είναι μπροστά μας».

Οι δισεκατομμυριούχοι του εμβολίου θησαυρίζουν από την κρίση του κορονοϊού

Τα κέρδη από το εμβόλιο για τον Covid-19 έκαναν τουλάχιστον 9 νέους δισεκατομμυριούχους με συνολική περιουσίαΣυνεχίστε να διαβάζετε «Οι δισεκατομμυριούχοι του εμβολίου θησαυρίζουν από την κρίση του κορονοϊού».

Οι κορονοϊοί είναι ένα συγκεκριμένο υποσύνολο ιών με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Covid-19 είναι το όνομα ενός συγκεκριμένου στελέχους κορονοϊού και είναι ο έβδομος κατά σειρά ταυτοποιημένος κορονοϊός. Τα πρώτα κρούσματα της νόσου που προκαλείται από το νέο κορονοϊό, αναφέρθηκαν στην πόλη Γουχάν, της επαρχίας Χουμπέι, το Δεκέμβριο του 2019. Στις 31 Δεκεμβρίου η Κίνα ενημέρωσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τον εντοπισμό 40 κρουσμάτων γύρω από την ψαραγορά της πόλης. Ο πρώτος θάνατος καταγράφηκε στις 11 Ιανουαρίου 2020. Στις 20 Ιανουαρίου εμφανίζονται τα πρώτα κρούσματα σε Ταϊλάνδη και Ιαπωνία. Στις 23 Ιανουαρίου η Γουχάν μπαίνει σε καραντίνα. Έχουν ήδη καταγραφεί 26 θάνατοι και 830 κρούσματα. Την ίδια μέρα καταγράφονται τα πρώτα κρούσματα σε Νότια Κορέα, ΗΠΑ, Νεπάλ, Χονγκ Κονγκ, Σινγκαπούρη Μαλαισία και Ταϊβάν και τις αμέσως επόμενες έφτασε στην Ευρώπη. Στις 30 Ιανουαρίου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε κατάσταση παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης για τον κορονοϊό, αμέσως μετά το δεκαπλασιασμό των κρουσμάτων σε μια βδομάδα.

Εικόνες

Κορονοϊός και παραπληροφόρηση

Η πανδημία του Covid-19 συνοδεύτηκε από παραπληροφόρηση και θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την κλίμακα της πανδημίας, την προέλευση του ιού, τα μέτρα προστασίας, τη διάγνωση και τη θεραπεία της ασθένειας.

Create your website with WordPress.com
Ξεκινήστε
Αρέσει σε %d bloggers: